Mai kínos szitu, és big mac-ezés

Ma is megvolt a napi kínos szituáció. Ma kaptunk egy hívást párommal, egy régi jóbarátunktól (aki a Janijával számunkra igen fontosak, és jöhetnének gyakrabban), nevezzük őt NAnikának. Azért telefonált, mert sikerült egy kőkemény szigorlata, és hogy menjünk már le az egyik (törzs)kocsmánkba inni. Okay! Lementünk, iszogattunk és hát nosztalgiáztunk. Vizsgákról, szigorlatokról, államvizsgáról és hát tanárokról is. Épp egyik közös tanárunkról dumáltunk, akit ki nem állhatunk (és akkor még csak enyhén fogalmazok most; pedig tudnék cifrákat írni Őnagyságáról). Pont ezt a "tanárnak látszó tárgyat" parodizálom, hogy szakmailag mennyire inkompetens, mikor a pulttól egy fiatalsrác szól hozzánk. -"Ti most ....... ......ról beszélgettek?" - kérdi a srác. Mondjuk nevetve, hogy: -"igen róla, honnan tudtad? Téged is tanított?" -"Nem! Ő az édesanyám!!!"

Hááát... kissé lefagyott a vigyor az arcunkról, és rögtön abba is maradt a téma. A csajok még próbálták menteni a menthetőt,és elkezdtek úgy beszélni róla, mintha dicsérték volna az előzőkben (mivel ők még államvizsgázni fognak ennél a tanárnál). A srácnak odaköszöntünk, mielőtt elment volna, és az ablakon azt láttuk, hogy keményen vigyorog (na lesz mit mesélni otthon anyának). A csajok csak azt mondták, ha emiatt buknak meg államvizsgán, kinyírnak engem...

Miután párom lelépett, mert mennie kellett egy fotózásra, NAnikával elmentem sétálni, míg jött a busza. Közben kitalálta, hogy menjünk el a mekibe, meghív kajálni. Túl éhes nem voltam, de gondoltam legyen, úgyis az ökör eszik magában (vagy iszik?). Akció volt, ha vett vki 2 bic mac menüt és mutatott egy érvényes diákigazolványt, akkor az kapott még egy bic mac szendvicset. Így N.Anika lerakott elém 2 bic mac-et, nagy krumplival és fél lityó kólát, mondván: "Na egyél ecsém!" Ezúton is köszönöm drága NAnikám a finom ebédet, és az élvezetes csacsogást!!! :)