Légy üdvözölve President Barack Obama!!!

Nem mehetek el amellett, hogy ma került beiktatásra a JúEszÉj 44. elnöke, aki ráadásul az első afroamerikai elnök, Mr. Barack Obama.

Remélem a mostani elnök, nem lesz olyan b*lfasz, mint az egykori, Mr. George W. Bush!

Egyébként, most ahogy Tv-ztem, este 7 körül, minden csatorna a mai beiktatásáról zengett. Az Aktívban, a Fókuszban, az m1 Híradójában is ez volt a mai legerősebb hírértékkel bíró összeállítás (az agenda, mint hírérték növelő tényező, mi? kedves kollegák :) ). És ez nem is volt baj, csak az idegesített, hogy mindenki azt hangsúlyozta leginkább, hogy Obama belebakizott az esküszövegébe. Főleg az Aktív! Állandóan, a bakit emlegették, már engem idegesített. KIT ÉRDEKEL, HOGY BELEBAKIZOTT??? Ennél sokkal fontosabb, hogy ma megvalósult egy "álom". Mondjuk, azt még hozzáteszem, hogy az m1-nél is megjegyezték a bakit, de csak 1szer, és kész (csoda, hogy imádom a közszolgálatiságot?).

Szerintem már eléggé érett az, hogy afroamerikai legyen az USA elnöke. Hogy csak a sorozatoknál maradjak, a 24-ben fekete volt az elnök (David Palmer) és a Dr. House-ban is volt egy rész, mikor egy fekete szenátort kezelt House, és arról beszélgettek, hogy indul az elnöki pozícióért, de úgy sem nyeri meg bőrszíne miatt. Hát, a House készítőinek nem lett igazuk...

És végezetül még egy vicc:
- Mit csinál a magyar a barackból?
   - lekvárt, pálinkát, stb.
- És mit csinál az amerikai a barackból?
   - Elnököt!!!