Na és nevessünk is egy kicsit

Réges-rég szerettem volna valahol közzé tenni egyik írásos anyagomat, így ezt most meg is teszem ezen a helyen:

Spiritualitás a vállalati menedzsmentben
(kicsit másképp)
 
Előre is elnézést kérek mindenkitől, de meg kell osztanom volt lakótársam, Gabesz, frappáns megnyilvánulását a spiritualitás a vállalati menedzsmentben témáról. Én kérek elnézést MINDENKITŐL!
 „Amióta kisgyermekként fa alatt állva kedvenc kutyámmal játszottam, egyfolytában azon jár az eszem, alapítok egy céget, ami úgy kezeli az embereket, mint a kutyám -a neve Tonda volt, megmérgezték szegényt- engem: mindig segített, még járni is alig bírtam, hát a szájába vette a nadrágom és oda tett ahol puha. A koncepció a következő: ne nyúlj a macskához, ha van zsiráf, mert a hosszú nyak jól jön szilvaszedéskor, és több lesz a cefre is. Ha ezt az alapelvet követve akadályokba ütközünk, mint például tégla vagy fenyőgally, soha ne feledkezzünk meg a jóindulatú segítőinkről, akik néhány fenyegető levél kézhezvétele után (ha nem jövöl’ kasztrálom az ugróegered),(felteszem netre a homopornó videókat, aminek a főszereplője te vagy),(ismerem anyádat),(stb.), rendkívül segítőkészen elegyengetik utunkat a fényes és minden perverz vágyunkat kielégítő cél felé. A spiritusz egyébként meg tömény italt is jelenthet, tehát ha már tömény, legyen mézes körte, ami viszont drága. Ha alkoholforgalmazó cég lennék, egyrészt tök jó lenne, mert lennének ablakok a főépületemen, másrészt olcsóbban adnám a szeszt, mert akkor az olyanoknak, mint én vagyok, jó lenne.”
Úgy látszik, vannak még talentumok a Földön! Ha eme sorok olvasása után esetleges mellékhatások (pl. agygörcs) lépnének fel, kérem, keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy kinetoterapeutáját.