Hétvégi para

Rég írtam már, mi is van velem. Megmondom őszintén, az utóbbi időben kicsit levertnek éreztem magam. Olyan "depi" voltam, hogy semmi kedvem nem volt írni. Semmi munka nem jött össze, még mindig keresgélek, és ebből kifolyólag anyagilag sem állok olyan prímán. Mostanában leginkább azon jár az agyam, hogy miből mit is fogok kifizetni, meg hogy miből lesz pénzem erre-arra.

Szombaton erre még rátett egy lapáttal az, mikor a főbérlőm felhívott, hogy valószínűleg két hét múlva mindenkinek költöznie kell az albiból, mivel a felesége bejelentette neki, hogy el akar válni. Most azt nem tudom, hogy azért kellett volna költöznünk, mert a neje ide akart költözni, vagy hogy a felesége tulajdona a ház, és el akarták adni, vagy mittomén miért, a lényeg hogy mennünk kellene innen. Szombaton azt mondta főbérlőm, hogy majd hétfőn (azaz ma) fog véglegesen kiderülni, hogy költöznünk kell-e (hogy most hirtelen felindulás-e a feleségénél ez az őrület, hogy üresen akarja látni ezt a kecót, vagy esetleg még meggondolja ezt a dolgot). De már kitalálhattátok, hogy nem kell költözünk! 11-kor hívott főbérlőm, hogy kibékültek az asszonnyal, úgyhogy maradhatunk az albiban. (Remélem, jó sokáig kitart ez a béke köztük...)

Szóval, emiatt jól telt a 7végém. Mivel ha mennünk kellett volna innen, akkor nem maradt volna más választásom, mint haza költözni. Sajnos most nincs annyi megtakarításom, hogy egy új albiba költözzek, mivel az kaució meg első havi lakbérrel jár. És mivel jelenleg munkanélküli vagyok, arra sincs még esélyem se, hogy beköltözök vhová és megbeszélnem a tulajjal, hogy majd ha kapok fizetést kifizetem amit kell. Tehát, ha jelenlegi albérletemből mennem kellett volna, akkor nincs más, mint a szülői házba való visszatérés. Amivel csak az a baj, hogy párom nem igen viselte volna azt olyan jól (meg én sem miatta). Ment is nálunk az agyalás, hogy most mi lesz, tényleg nincs-e más lehetőség, mint hogy hazaköltözzek, meg hasonlók. De ma legalább ez a probléma megoldódott.

Viszont munkám még mindig nincs...

Nem tud vki vmi munkát, kedves ismerőseim??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!